Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کرمانشاه گفت: داشتن هرگونه مطلب خلاف واقع، هرگونه تهدید، تخریب عکس سایر نامزدها و یا اموال مردم و تبلیغ علیه سایر نامزدها به مراجع قضایی ارسال می‌‌شود و مدنظر است.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، این روزها، روزهای پرشور تبلیغات نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان هر نامزدی طرفداران خود را دارد و به روش خودش تبلیغ می‌کند، یکی به قانون احترام می‌گذارد در جاهایی که توسط فرمانداری و شهرداری مشخص شده تبلیغ می‌کند و دیگری به بیت‌المال تجاوز می‌کند و با دریل پایه‌های قطار شهری را برای نصب بنر سوراخ  می‌کند و پوسترهای خود را بر در دیوار، چراغ راهنما و... می‌چسباند.

مردم، این روزها به رفتار طرفداران نامزدهای انتخابات باید دقت کنند، گاهی از روی نوع رفتار و شخصیت آن‌ها می‌شود به نوع نگاه نامزد موردنظر پی‌برد و انتخاب درستی داشت.

شهردار کرمانشاه در گفت‌وگو با فارس در خصوص برخورد قانونی با اینگونه تبلیغات نامزدهای انتخاباتی، اظهار داشت: برای انجام تبلیغات مکان‌های را مشخص کرده‌ایم و هر نامزدی مجاز به برگزاری یک ستاد در هر منطقه (مناطق هشت‌گانه) است.

طلوعی افزود: اگر تبلیغات نامزدها خسارت و آسیبی به اموال عمومی و یا شخصی وارد کند، به عنوان مثال کاندیدا پوستر خود را بدون رضایت صاحبخانه به درب و دیوار منزلی که زیباسازی انجام داده بچسباند، پیگرد قانونی دارد.

وی یادآور شد: شهرداران مناطق هشت‌گانه حکم قضایی گرفته‌اند که با مشاهده این چنین مواردی، توسط پلیس 110 صورتجلسه و به مراجع قضایی معرفی می‌کنند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کرمانشاه نیز در ادامه این گفت‌وگو، اضافه کرد: کارکنان دستگاه‌های اجرایی حق ندارند از امکانات دولتی یا در ساعات اداری له یا علیه داوطلبان برای تبلیغات انتخاباتی استفاده کنند.

بهمن مرادی‌فر ادامه داد: داشتن هرگونه مطلب خلاف واقع، هرگونه تهدید، تخریب عکس سایر نامزدها و یا اموال مردم و تبلیغ علیه سایر نامزدها به مراجع قضایی ارسال می‌‌شود و مدنظر است.

وی خطاب به نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی  در استان، گفت: خود نامزدها انتخاباتی چنانچه ابعاد بروشورهاشان 15 در 10 سانتی‌متر یا عکس‌های آن‌ها 50 در 70 سانتی‌متر فراتر باشد، خلاف قانون انتخابات است.

مرادی‌فر، با تذکر نسبت به تخلفات روز انتخابات، متذکر شد: رای دادن با شناسنامه جعلی، رای دادن با شناسنامه دیگری، رای دادن بیش از یک‌بار و توصیه به نوشتن نامزد انتخابات، اخلال در انتخابات، تقلب در شمارش، ایجاد رعب و وحشت برای رای دهندگان از جمله جرائم انتخاباتی است که هم در قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی جرم تلقی شده و برخی از آن نیز در قانون مجازات اسلامی مجازت‌های شدیدتری برای آن ‌ها در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد:اگر چنانچه اقدام هواداران و طرفدار نامزدی در انجام و ارتکاب این جرائم با هدایت، راهنمایی و اشاره تهدید ترغیب نامزد انتخاباتی صورت گیرد عمل نامزد انتخاباتی هم در ارتکاب جرم دخیل خواهد بود.

مرادی‌فر در پایان گفت: ان‌شاءالله دو اسفندماه، با آرامش و قانون‌مداری در تقویم انقلاب اسلامی روز ماندگاری را رقم بزنیم.

یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی فصل دیگری از مردم سالاری را رقم می‌زند، انتخابات مجلس مسیر حرکت کشور را در چهار سال آینده مشخص می‌کند، با لطف حضور پرشور مردم می‌توان مجلسی از نخبگان  و کارشناسانی داشت که چاره مشکلات کشور را پیدا کنند، فسادستیز باشند، به ظرفیت‌های داخلی باور داشته باشند، مردمی باشند و به معنای واقعی کلمه «وکیل ملت» باشند.

به امید سال‌هایی که پیشرفت کشور شتاب بگیرد و دردهای مردم به ویژه در حوزه اقتصاد و معیشت آرام شود.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی انتخابات انقلاب اسلامی مرادی فر یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تبلیغات نامزدها نامزد انتخابات مراجع قضایی سایر نامزدها مرادی فر رای دادن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۷۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناظره انتخاباتی در خرم آباد به درگیری طرفداران نامزدها انجامید

مناظره بین سه نامزد انتخاباتی حوزه خرم آباد و چگنی روز یکشنبه در دانشگاه لرستان به صحنه درگیری و لفاظی بین طرفداران آنها تبدیل شد.

به گزارش مشرق، در این مناظره محمدرضا ملکشاهی راد حضور نیافت و هادی هاشمی نیا، رضا سپهوند و قدرت الله ایمانی با برخی طرفداران و حلقه نزدیکان خود به دعوت بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان لبیک گفتند.

در این جلسه پس از سخنان نامزدها و واکنش طرفداران و دانشجویان به اظهارات آنها، در نهایت طرفداران آنها که جزو دانشجویان نبودند در سالن با هم مشاجره کردند و موجب توقف مناظره و پس از دقایقی توسط حراست دانشگاه به بیرون از محل هدایت شدند.

اما پس از اتمام مناظره، این افراد در محوطه دانشگاه با هم درگیری فیزیکی و تا حدودی زد و خورد داشتند که در نهایت بدون حضور نیروهای انتظامی، با دخالت دوباره حراست و نیروهای بسیج دانشگاه، از دانشگاه خارج شدند.

گفتنی است در حالیکه پیش از این قدرت الله ایمانی از حضور در مناظره های صدا و سیمای انصراف داده بود، امروز نیز کانال های منتسب به ملکشاهی راد اعلام کردند دعوت از وی برای حضور در مناظره به صورت رسمی نبوده و از طریق فضای مجازی صورت گرفته است.

یکی از نقاط قابل توجه در این مناظره تشویق یکی از کاندیداها توسط رقیب وی بود که مورد استقبال حضار هم قرار گرفت.

جوان گرایی، نخبه گرایی، تقویت روحیه مطالبه گری، مرور عملکرد نمایندگان دوره های گذشته، واردات خودرو، تبلیغات پاک، هزینه های تبلیغاتی و چرایی عدم توسعه لرستان از موارد مورد اشاره در این مناظره بود.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • مناظره انتخاباتی در خرم آباد به درگیری طرفداران نامزدها انجامید
  • چهار روز تا مرحله دوم انتخابات مجلس در خرم آباد
  • آنچه در مناظره انتخاباتی کاندیداها در دانشگاه لرستان گذشت
  • رونمایی از لیست‌های انتخاباتی/ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • گفت‌وگوی مستقیم نامزدهای انتخابات با مردم در «فرصت انتخاب» و «نماینده مردم»
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • آنچه باید درباره انتخابات 21 اردیبهشت‌ بدانید | معرفی 6 فهرست انتخاباتی در دور دوم
  • نماد‌های عجیب در انتخابات هند